Kajian Bingo Fancy

Fancy Bingo telah dilancarkan pada awal April 2011. Permainan yang mereka promosikan dikendalikan oleh Cassava Enterprises dengan lesennya dikeluarkan oleh Kerajaan Gibraltar. Mereka menggunakan perisian kepunyaan Brigend Limited, syarikat saudara kepada Cassava Enterprises Limited.

Mereka mempunyai laman web yang sangat kemas. Tema mereka dipersembahkan dalam susun atur yang benar-benar indah walaupun mereka menggunakan warna yang membosankan. Masih dengan rasa fantasi dan pesona, navigasi, kemudahan penggunaan dan elemen lain sangat dipuji. Mereka menggunakan frasa tangkapan Play Small, Win Big dalam menarik ahli baharu dan menawarkan berbilang pemenang bingo. Kebanyakan daripada 75 permainan bingo bola mereka mempunyai lima hadiah baris yang pussy888 apk berasingan, yang seterusnya membayangkan bahawa lebih ramai orang mendapat peluang yang lebih besar untuk meraih kemenangan.

Apabila anda membuat deposit pertama anda di Fancy Bingo, anda akan menerima 350% bonus alu-aluan untuk memulakan anda. Jadi, jika anda membuat deposit awal sebanyak £10, anda akan mendapat £35 lagi secara percuma, bermakna anda akan mempunyai sejumlah £35 untuk bermain. Untuk deposit seterusnya, mereka menjanjikan bonus 50% dengan tawaran yang lebih tinggi tersedia secara berkala.

Sebagai taktik untuk mendapatkan lebih ramai pemain, Fancy Bingo menampilkan permainan bingo yang berharga hanya 1p setiap satu. Setiap hari terdapat tujuh permainan jackpot terjamin yang tersedia, dengan periuk tunai antara £50-£175 dan dari £200-£300 sekali lagi semuanya hanya untuk 1p tiket dengan pembelian tiket maksimum sebanyak 96. Ini sebenarnya tidak buruk berurusan dan anda boleh bermain bingo dalam talian di Fancy Bingo untuk beberapa lama melakukannya dengan cara ini.

Laman web bingo mewah mempunyai rupa dan rasa yang bagus. Perisian yang mereka gunakan adalah serupa dengan banyak tapak bingo lain, bermakna permainan yang ditampilkan ialah slot dalam talian biasa, kemenangan segera, slot super dan permainan meja yang anda jangkakan daripada kebanyakan tapak bingo dalam talian.

Sesetengah pemain juga mendakwa bahawa slot tidak membayar dengan baik di Fancy Bingo yang merupakan masalah yang sering dipetisyen oleh pemain.

Fanatik Fancy Bingo boleh mengakses program kesetiaan yang baik. Untuk setiap deposit £10, anda memperoleh 1,000 mata Fancy, Anda boleh memperoleh Mata Fancy setiap kali anda merujuk rakan anda ke tapak atau dengan memenangi permainan sembang, setiap 1000 mata yang anda kumpul bernilai £1 dalam akaun anda dan anda boleh mengumpul kekalahan 10,000 mata untuk setiap rakan yang anda rujuk.

Pada sisi negatifnya, promosi pemain adalah sedikit selain daripada deposit pertama yang disebutkan dan bonus tambah nilai. Mungkin disebabkan mereka memberi tumpuan kepada konsep memberi nilai wang, mereka mahu dikenali sebagai laman bingo bajet. Promosi pemain yang baik entah bagaimana berbanding dengan populariti tapak serta saiz komunitinya jadi hanya masa yang boleh menentukan bila tapak ini boleh mendapat peluang yang baik.

Pemain boleh mengakses bilik bingo percuma selama empat hari berikutan deposit yang menjalankan permainan dengan harga £50 setiap jam dari 9 pagi hingga 11 malam. Deposit minimum yang boleh anda buat dalam akaun Fancy anda ialah £5. Dan untuk meminta pengeluaran, cuma klik butang Keluarkan Dana di bawah tajuk Perbankan dari halaman Akaun Saya. Mereka tidak memasukkan dalam halaman mereka jumlah minimum untuk pengeluaran. Tetapi menurut komen pengguna yang kecewa, mereka cuba menarik diri beberapa kali dan kemudian dimaklumkan bahawa terdapat minimum £30. Kemenangan melebihi £30 untuk ditarik balik agak sukar untuk mereka fahami.

Untuk maklumat lanjut tentang ulasan bingo mewah, lawati win365bingo.com di mana anda boleh bermain bingo dalam talian secara percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *